luni, 31 decembrie 2012

La multi ani, tuturor!

La multi ani si sarbatori fericite la toti si toate, ca nu facem discriminari, un an nou fericit si un 2013 fara ghinion. Imi car scuze de graseli dar am posatat de mobil.

407954_500091593368874_832725712_n

duminică, 30 decembrie 2012

JetBoost, creste performanța jocurilor voastre

Câți dintre noi nu avut măcar o dată problema de i se bloca jocul sau a merge foarte foarte greu, ce ne-a trecut multora, chiar si mie prin cap, era sa îl reinstalăm, că poate cine știe o fi ceva in neregulă cu el, e să vezi ce surpriză că nu era.Motivul principal pentru care jocurile funcționează greu, inafară de placa video, este consumul de resurse, inutile in timp ce jucăm, de alte programe și servicii ce rulează o data cu jocul astfel incetinindul foarte mult. Pentru cei mai avansați in Windows le dezactivează si le reactivează manual, dar pentru cei ce nu știu cum să facă acest lucru este bine să apelăm la un program pentru a ne ajuta, cu ar fi JetBoost

JetBoost

JetBoost este un utilitar pentru jocuri, ce mărește performanta închizând sau dezactivat anumite programe si servicii ce consumă resursele, este foarte bun in cazul in care să zicem, de exemplu avem un PC de performante slabe si atunci când ne jucăm tragem de ultimul de MB de RAM.

Este conceput special pentru a mari performanta si a juca fără lag, acestuia ii trebuiesc doar câteva secunde pentru a vă pune PC-ul la punct.El scanează in patru categorii diferite: Processes, Services, Non-Windows Services si Other.Puteți alege ce servicii închideți si ce nu, astfel vă calibrați singur nivelul de performanta dorită.Programul se poate transforma intru-n program portabil foarte ușor, pentru al lua cu voi oricând si oriunde.

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Ce poți sa faci cu un stick

In timp ce stick-urile USB pierd mult spațiu in fata serviciilor cloud, acestea încep sa devina din ce in ce mai inutile, dar te-ai gândit vreodată ca stick-ul tău USB este mai versatil decât pare, da este destul de adevărat, daca știi cum sa îl ei, îl poți face o arma super tare de care te vei putea folosi mult timp.Tot ce vă trebuie este un stick, si câteva idei ce sa faceți cu el, cam ca cele de mai jos.Hai sa dam o privire peste ele.

1. Dacă vrei să ai programele tale favorite cu tine oricând, atunci încearcă una dintre suitele de aplicații portabile de mai jos.

Portableapps.com (cea mai bună)

Pstart.com

Liberkey.com

Codyssey.com (foarte bună si elegantă)

Cameyo.com

Portablelinuxapps.org (Pentru distribuțiile Linux)

2. Daca doriți un sistem de operare portabil atunci instalațil pe stick si folosițil ca pe un live CD aruncați o privire peste cele de mai jos.

Din gama linux: Ubuntu, Kubuntu, Puppy linux si alte distribuții cunoscute.

Cum să deschizi Explorer direct in My Computer

Așa cu am promis voi face mici tutoriale despre trucuri si altele in Windows 7, pentru că sunt destul de sigur că mai mult de jumate dintre noi încă nu l-au abandonat in favoarea Windows 8, sincer nu este cine știe ce Windows.

Ne-am cam săturat ca Windows sa facă pe deșteptul cu noi atunci când vrea,mai bine sa îl punem noi pe el la punct. Voi începe cu ceva ușor ce poate fi realizat de oricine, sa-l facem pe nea Explorer să deschidă direct My Computer nu in Biblioteci, care in unele cazuri devine enervant. Sa vedem ce trebuie făcut:

1. Deschideți Explorer din taskbar

Explorer

2. Cu el deschis mergeți la proprietăți

Explorer, proprietati

3. Apoi înlocuiți textul hașurat cu altul exact cu am făcut eu, înlocuițil cu acesta

vineri, 28 decembrie 2012

Easy Photo Effects, mai ușor de atât nu se poate

Atunci când ne postam pozele pe rețelele sociale ar fi bine să facem si câteva mici schimbări la ele, să nu le lăsăm așa brute si lipsite de viață sau acțiune, cel mai simplu pentru unii,este sa la pună așa cu sunt ele, brute, dar hai sa lăsam normalul la o parte si sa încercam cu tupeu si curaj, o aplicație pentru efecte, deoarece, uneori veți rămâne surprinși de impactul pe care îl va avea asupra pozelor tale si cat de mult îți vei impresiona amici cu pozele tale scoase din normal.

Easy Photo Effects

Am aici, la purtător cea mai bună ,dar nu singura cu ajutorul căreia puteți face asta, este vorba de o aplicație care intra in categorie aplicațiilor ce ocupa 1 MB sau mai puțin.Este o aplicație interesantă, tocmai acesta este motivul pentru care am zis să scriu despre ea, am încercat câteva  pana sa dau de ea, dar aveau prea multe opțiuni pe care cu siguranță nu le  foloseam vreodată , așa că o data cu reinstalarea Windows-ului am zis să încerc si eu ceva mai nou, si să vad cu este, e bună nu, cea mai bună, dar bună. pentru a da efecte pozelor de pus pe Facebook, sau alte rețele sociale.

Exemplu

Conține paisprezece efecte bine cunoscute cum ar fi: Sepia, B&W, Movie, Tilt Shift, etc, cu totul personalizabile o face foarte bună pentru toți începători, dar si pentru avansați, care cred ca o poza se poate lucra doar cu Photoshop.

FixBee, defragmentează rapid si bine

Ca orice om, si eu am nevoi de viteza atunci când lucrez la PC,  si fac totul pentru a aveam viteza optima, si mulțumitoare la ca visez, însa nu pot face asta de unul singur, așa ca mă folosesc de diferite programe care sa mă ajute, in acesta misiune nu chiar atât de secreta.Si ca orice agent secret sau super erou am si eu micile mele unelte care sa mă ajute in terminarea misiuni si sa bag spaima in cei ce mi se opun.Am încercat mai multe unelte decât are are Batman in centura sa, dar nu toate merg, multe doar par ca își fac treaba dar nu fac, in loc sa stau si sa aștept, mai bine mă folosesc de o alta unealta, una mai buna, si mai eficienta decât toate.

FixBee

FixBee este un utilitar care ne ajuta sa defragmentăm, curățăm HDD sau după caz SSD, cu doar câteva click-uri.Nimic mai simplu de atât nu se poate, nu are multe opțiuni dar cele doua fac minuni, in cazul meu mi-au salvat PC-ul de viteza slaba.

Fiind un utilitar rapid, bun, stabil si complet gratuit este excelent in toate cazurile.Daca sa zicem aveți probleme la pornire,

Despre trucuri si altele in Windows 7

Când omul rămâne fără ce-i trebuie începe sa se gândească la cum ar fi sa facă ceva, in cazul meu nu mă gândesc ci o fac, exemplu este acest articol inc are va anunț ca începând de mâine voi începe sa postez trucuri pentru optimizarea si personalizarea  Windows 7 cu sau fără programe de ajutorare

trucuri win 7

In ultima vreme am tot stat pe gânduri ce sa fac, cu sa fac si mai ales cu sa îmi fac Windows-ul mai bun, mai rapid si mai personalizat cu un minim consum de resurse, si timp fără a utiliza programe specifice acestor gen de lucruri.Am sa postez timp de câteva zile, încă nu am un timp stabilit când voi termina, pentru ca este posibil sa mai apară si altele.Voi mai scrie si despre programe si utilitare de care mu știm sau de care știm si nu le utilizam, deoarece ce noi consumatori de software ni se pare mai simplu sa luam ceva de pe net decât sa folosim ce deja avem.

marți, 18 decembrie 2012

Cum sa schimbam Boot screen-ul in Windows 7

Plictisiți sa vedeți același boot screen, de fiecare data la infinit, eu cred ca da.Atunci hai îl personalizam si sa vedem cu arata in “haine” mai la moda.Cum sa facem asta, pai nimic mai simplu cu ajutorul unui mic program numit Windows 7 Boot Updater, ce poate face asta cu câteva click-uri.

Windows 7 Boot Updater

Pe langa faptul ca putem schimba imaginea, putem schimba culoarea fundalului si textul cu doar câteva click-uri, fara prea mari batai de cap, si nu trebuie sa fii un geniu sa o faci.Nu durează mult si ceea veți obține va fi

God Mode, programe si opțiuni ascunse in Windows 7

Se pare ca Microsoft ne-a ascuns câteva opțiuni si programe in Windows 7, de care un utilizator obișnuit nu ar ști, bine acum daca sunteți un fan mare al Windows si stați mereu cu ochi pe el ca pe butelie, sigur ca știți de ele.Cat despre cum le găsim este nimic mă simplu urmați pașii de mai jos, si gata.

1. Creați un folder nou

Pasul 1

















2. Ștergeți New Folder si înlocuitul cu asta apoi da enter o sa observi ca sa schimbat pictograma.
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

  Icon GodMode

4. Deschide folderul vei vedea

luni, 17 decembrie 2012

FreeFixer, scapa de toti "dusmani"

Mulți dintre noi, descărca si instalează programe de pe internet, programe care in unele cazuri conțin, malware, spyware sau viruși.Atunci când instalam un program ne putem baga “dușmanul” in casa, fara ca măcar noi știm ce am făcut asta.Atunci când avem conținut malicious in PC, acesta merge greu, in unele cazuri realizam asta când este prea târziu.Unii “dușmani” nu apar la scanările cu antiviruși, antimalware sau antispyware, deci nu ne ne ajuta prea mult.Programul despre care am sa va vorbesc in continuare este cea mai buna soluție pentru astfel de cazuri.

Freefixer

Programul despre care vorbim este Freefixer, o aplicație care găsește toți “dușmanii” din PC-ul nostru, de la Troieni, pana la Malware, este mic dar cu o putere destul de mare.Cu el găsești si ștergi sau repari orice

duminică, 16 decembrie 2012

Wallpapere pentru suflet

In ultimul timp am adunat de pe net de multe wallpapere, wallpapere care sunt cu adevărat superbe, nu va gândiți ca sunt wallpapere cu mașini, sau abstracte, nu, nici gând, sunt rupte din natura, si aduse la frumusețea suprema de oameni, oameni cărora le place sa facă asta, si sa isi vadă la final treaba terminata, si bine lucrata.Am incarnat totul pe SkyDrive sa fie mai accesibile tuturor.

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Descărcați muzica rapid cu music2pc

Muzica, asta e cuvântul pe care toți îl folosim, dar cum o găsim simplu, căutând pe net logic, dar de multe ori când căutam o piesa, găsim zeci de variante mixate si remixate ale ei, pe care probabil unii dintre noi nu le vrem, noi vrem sa auzim piesa așa cum este, nu in tot felul de variante.Calea cea mai simpla de a găsi acesta piesa este sa o căutam la surse sigure, care ne dau doar ce vrem.Cea mai buna sursa nu este un site, este un program ce are in baza sa date mai mult de 100 milioane de piese.Vorbesc despre music2pc, un program simplu si ușor cu un consuma foarte mic de spațiu, aprox. 2-3 MB in varianta de instalare, si 1-2 in varianta portabila.

Music2pc

Music2pc este probabil cea mica si mai simpla simpla aplicație pe care am văzuto pentru descărcat muzica, si am încercat multe, dar nici unul nu am fost mulțumit, am încercat Songr care se promitea a fi ceva bun,

vineri, 14 decembrie 2012

SubLight, subtitrări la un program distanta

Sa va spun o poveste din trecutul celui mai mare cinefil din lume, el știa toate filmele si vorbea toate limbile posibile din filme, asta pana intr-o zi când a dat peste ceva ce nu credea ca o sa vadă vreodată, era filmul pe care îl aștepta sa vina dar nu mai venea, nici nu a stat pe gânduri si se puseră pe descărcat.Se pregătise pentru asta toata viața lui, avea totul perfect, pune filmul pe un DVD, si ii da play, sta el ce sta si vine si prima replica, aici se încurca treaba pentru el, limba in care era filmul ii era complet necunoscuta, apuca rapid tableta si căuta subtitrări dar nici una nu era buna, așa ca pleacă pe urmele celui mai bun program de descărcat subtitrări, căuta ce căuta si nu găsește nimic, intra pe un site unde găsește harta către cel mai bun program si anume, SubLight, programul ce găsește toate subtitrări-le din lume pentru toate filmele.

SubLight

Pe scurt la ce am spus mai sus, SubLight este un program cu ajutorul căruia găsiți subtitrare la orice film din

PeaZip, arhivează ca un profesionist

Cu toți am auzit de WinRar sau 7zip, cele mai mari programe pentru aceste acțiuni, dar cred ca putini am auzit sau am utilizat PeaZip, unul dintre cele mai simple programe de arhivare.Îl folosesc de ceva vreme pe langa WinRar si sunt mai mult decât mulțumit de el, nu are bug-uri, este free si nu mă bate la cap mereu ca mi sa dus licența cum se întâmpla de fiecare data când deschid WinRar.

PeaZip

PeaZip este un program de arhivare light cu un consum minim de resurse, ce oferă o experiența plăcuta la cel mai de baza nivel.Puteți adauaga fișierele pe care doriți sa la comprimați ori sa le decomprimați utilizând

joi, 13 decembrie 2012

QupZilla, fiu a mai marilor browsere

Ce se întâmpla atunci când doua browsere celebre se căsătoresc, încep sa aibă copiii, logic nu?, nu am glumit deloc cu ce am spus, Google Chrome si  Mozila Firefox au decis sa se căsătoreasca in sfârșit si aibă si ei un copil care mai bun sau mai rău sa ajungă si el la fel de bun ca ei in viitorul apropriat.Cum cea mai buna chestie la copii este ca au cate puțin si de la mama si de la tata dar le au si pe ale lor, face ca browser-ul de mai jos sa fie prima lor încercare.

QupZilla

Daca inca nu va dați seama din ce am spus mai sus, va spun eu, este vorba de un browser multi-platform care îmbina viteza din Chrome si utilitatea din Firefox la un loc si intradevar poate nu face prea bine, dar este si asta un început, nu?

Este un browser light ce nu consuma multe resurse(e asta îmi convine si mie).Când o sa îl deschideți prima

miercuri, 12 decembrie 2012

nCleaner, curata tot si nu lasă nimic

Mulți dintre noi se confrunta adesea cu probleme ale sistemului de operare care ni-l încetinesc foarte mult.Soluția pentru unui care nu știu cu ce se mamaca Windows-ul îl reinstalează la câteva luni sa fie siguri ca scapă de probleme.Asta, dragi mei nu este o soluție de durata, sa va reinstalați Windows-ul la infinit nu va tine mereu odată si odată se va duce, o soluție potriva pentru oricine este sa utilizeze anumite programe ca ajuta la menținerea stabilitati OS-ului pe o perioada mai lunga.Despre o astfel de aplicație vom vorbi in continuare.

nCleaner

nCleaner este o aplicație simpla minimalista dar care face multe pentru PC-ul tău, deși are doar câteva

Nano, cea mai minimalista tema BSPlayer

Nu prea credeam ca pot găsi o așa tema pentru BSPlayer, mereu am crezut ca exista doar teme mari si grele acum am găsit ceva super frumos.Este o tema mica nu are ducat butoanele, de control si nimic mai mult.

Nano

Link download|Nano

marți, 11 decembrie 2012

Funny Photo Maker, adaugă efecte amuzante pozelor tale

Funny Photo Maker este un program de editare foto gratuit, cu el puteți adăuga diferite șabloane amuzante pozelor voastre foarte ușor si rapid. Puteți edita dimensiunile, poziția si așa mai departe.Este un program foarte ușor de utilizat. totul se face cu șabloane gata făcute.

Funny Photo Maker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Are o mulțime de rame amuzante din care puteți alege ce doriți, deasemenea are si Face Fun, cu ajutorul căreia puteți adăuga fata unei persoane pe diferite corpuri, cat despre Artistic cu el puteți aplica fotografie diferite efecte artistice, cum ar fi Oil Paint.

luni, 10 decembrie 2012

KEmulator, testează si joaca jocuri Java mobile pe PC

KEmulator este o aplicație cu ajutorul căreia veți putea încerca orice ce joc sau aplicație in format .jar, adică Java mobile.Eu sincer ii vad utilitatea mult, dat fiind si faptul ca îmi plac jocurile Java mobile, si cum nu mai dispun de un telefon mobil, așa ca mă mulțumesc sa le joc doar pe PC.

KEmulator


























Acesta aplicație poate fi descărcata si pentru smartphone-uri Android, Symbian, iOS, este simplu de utilizat, nu are nu știe ce interfața anosta, este dor un mica aplicație cu ajutorul căreia veți juca jocurile voastre preferate Java mobile oricând doriți. Nu am multe de zis despre ea ca nu am ce sa zic pentru ca nici eu nu știu prea multe.

Tapek, negrul tot negru ramane

Tapek este o tema Windows 7, potrivita daca ești emo sau iți place negrul mult(e mă rog cam același lucru)sigur o sa iți placa tema asta.Sincer nu-s emo dar tema asta îmi place mult si cred ca o voi folosi pana va voi plictisi(vreo 7-10 zile) si după o sa caut alta, dar nu cred ca va interesează pe voi ce fac eu, sau da.

Tapek


















O tema atât de simpla ca si Windows 98 se lasă bătut in fata ei, ii pupa pixeli si se roagă la Cristi(Dumnezeu) cel de sus sa îl omoare mai repede.Ce, vi de se pare ca exagerez, ca eu nu cred, este chiar o tema wow.Si îmi cer scuze ca nu am postat mai devreme am avut probleme cu Live Writer care nu îmi permitea publicarea, aveam altceva in program in locul acestui articol, si îl voi posta mai târziu.


duminică, 9 decembrie 2012

Registry Help Free curata si defregmenteaza registri cu câteva click-uri

Azi am aruncat la gunoi 3 programe inutile si am luat de coada atu mai bun, Registry Help Fere un utilitar pentru curatarea si optimizarea registrilor, este un program simplu cu un consum minim de 2-3 MB, deci foarte puțin in comparație cu ce face.

Registry Help Free

Este un program simplu, nu prea incarcat, toate acțiunile se realizează din partea de sus a aplicație, nu are butoane aiurea, si se pot realiza toate acțiunile posibile pentru registri, ii curata, defragmenteaza, repara, optimizează, etc. Este un program destul de complex, dar totuși minimal si plăcut.Vi-l recomand cu plăcere si încredere.

SnowGlobeCountdown-tine pasul cu timpul si afla cat mai e pana la Crăciun

SnowGlobeCountdownO aplicație foarte interesanta peste care am dat acum 20 de minute pe net, este vorba despre SnowGlobeCountdown, care va spune cat timp mai este pana la Crăciun.Acesta poate fi programata sa cant colinde la numite ore, printre colinde sa număra si celebrul JingleBells un foarte popular colind de crăciun. Are 9 skin-uri ce pot fi schimbate foarte ușor, personal îl prefer pe cel cu bomboana(ce îmi plac mult bomboanele, nu mă judeca omule)îmi place foarte mult.După ce sa terminat cu Crăciunul mai puteți tine aplicație deschisa pentru ca va afișa timpul rămas pana la Anul Nou.

Sincer nu prea ii vad utilitatea, dar este destul de buna atunci când sunteți nerăbdători si vreți sa știți cat timp mai este pana la Crăciun.

Link download|SnowGlobeCountdown

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Mobile Media Converter-convertește orice fișier media pentru telefoanele mobile

Cu siguranța mulți dintre voi ați luat un clip de Youtube sau alt site si ați vrut sa îl rulați pe telefonul mobil, dar când voiați îl deschideți nu va mergea pentru ca nu era in formatul corect.Acum puteți sta liniștiți cu Mobile Media Converter, poate modifica in diferite formate: 3gp, MPEG, AMR,FLV, etc.

Mobile Media Converter

Fiind un program simplu de utilizat, fara o tona de butoane si interfața grea, îl face soluția simpla pentru astfel de acțiuni.Programul poate fi folosit si ca metoda de descărcat de pe Youtube, si convertire a video-urilor descărcate.Acum totul este mai simplu si mai eficient cu câteva click-uri ești gata sa le arați prietenilor tai de școala, parc, etc. cele mai tari clipuri ale tale.

Activare Quick Launch in Wjn 7

Deși am postat asta pe FaraNoi, am zis ca ar fi bine sa îl postez si aici, este destul de simplu sa faceți asta, tot ce trebe’ făcut este sa copiați codul de mai jos si sa urmați scurtul tutorial.Quick Launch nu prea este utilizat așa de mult, mulți am ales sa îl scoatem din Vista mai ales eu pentru ca era foarte enervant,dar vad ca Win 7 îmi este util.

Quick Launch

Îmi este util pentru ca eu rulez multe programe in fundal, adică nu apar in taskbar si trebuie sa ies din ce fac si sa deschid acel program, așa este mai simplu cu doar un click si gata.

Cod:%SystemDrive%\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

vineri, 7 decembrie 2012

Amora Xion player skin

Amora este o tema toxica, daca ne luam după felul in care arata, este o tema verde cu un efect fum in partea ștanga, este un slin ce îmi place foarte mult, datorita integrări sale in orice tema sau wallpaper, ca de exemplu cel cu craciunita pe care la-m utilizat eu pentru acest screenshot.

Amora skin

După cum se vede arata foarte bine din punct de vedere al design-ului, dar al utilitatea nu chiar, nu are butoanele play si stop sau replay  sau next deci va trebui sa facem asta cu click dreapta si sa alegem de acolo acțiunile pe care le dorim.Noapte buna.

Link Download|Amora

Nimi places iți ordonează icon-urile

Nimi places este o alternative a Fences de la StarDock, daca nu știți despre ce vorbesc citiți in continuare.Fences este o aplicație platatita care va ordonează icon-urile de pe desktop, acesta vine in trial de câteva zile si după aceea daca vreți sa o mai utilizați va trebui sa plătiți, cum aproape nici unui roman nu ii place sa de cu bani pe net, am găsit o alternativa foarte ok la fel da asemănătoare incat nu sa va dați prea mult seama ca sunt diferite.Nimi Places

 

 

 

 

 

 

 

 

In imagine am folosit toate temele prestabilite, dar se pot pune si alte teme găsite pe net, credeți-mă ca nu sunt puține.Aplicația este gratuita si poate fi folosita la infinit fara a plați ceva cuiva, este foarte mica, dar instalarea se face  puțin mai diferit decât la alte programe, cred ca daca dispun de niște timp o sa fac un mic tutorial cum se instalează el si cum instalam teme.Aceasta aplicație se dedica celor care vor sa aibă un desktop ordonat si curat, dar si celor ca vor sa isi personalizeze la maxim sistemul de operare.

joi, 6 decembrie 2012

Creme o tema mai “patratoasa”

Îmi cer scuze pentru faptul ca azi nu am postat mai nimic, dar mă revanșez cu o noua tema pentru voi, este vorba despre Creme(na,ca acum trebe’ sa mă  duc la cofetărie sa iau niște prăjituri) o tema după cum am spus “patratoasa”  este o tema aero, foarte eleganta si simplista, care o sa va facă mereu pofta de o prăjitura(ce, nu am spus mai sus).

Creme  theme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

miercuri, 5 decembrie 2012

Teeworlds,e imposibil sa nu îl joci

Teeworlds, este un joc online multiplayer foarte atractiv si frumos ca design, este un joc clasic, intradevar, dar odată ce îl veți juca, o sa vedeți ca este mai mult decât clasic, este un joc care o sa va tina lipiți in fata calculatorului mult timp.Am aflat de el acum câteva saptamani si de atunci nu mă pot opri din jucat chiar si atunci când am treaba parca nu as mai ieși din el.teeworlds

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jocul asta le are pe toate de la personaje dragute, pana la arme, exista doua feluri de joc unul cu captura de steag si unul simplu in care fiecare lovitura in adversar se punctează pana la rezultatul final.Ceea ce vedeți in imaginea de mai sus este jocul cu captura de steag, acum depinde de serverul pe care jucați.O lista întreaga cu serverele le veți găsi in joc pot exista mai multe mape nu doar acesta si un tip diferit de joc, versiunea jocului arata ca este abia la început, dar este mai mult decât bun decât ați crede.

Top 7 programe ce nu necesita instalare

Programe ce nu necesita instalareMulți dintre noi au anumite probleme cu instalarea programelor care nu prea le folosește dar de care are nevoie din când in când.Soluția este simpla si deloc complicata, le vom folosi in versiunea portabila.Am făcut câteva cautari pe net si ma-m interesat despre cele mai utilizate programe in versiunea portabila si acesta ar fi următoarele.

1.Filezilla portabil, incarca fișiere pe site sau blog

2.Audacity portabil, editează muzica

3.XnView Minimal, editor portabil de poze

4.DeepBurner portabil, arde CD-uri, DVD-uri

Găsește si șterge fișierele si folderele duplicate cu Easy Duplicate Finder

E dimineața, mai este puțin si eu trebuie sa o tai la școala, dar nu înainte de a va arata un program cu ajutorul căruia veți putea găsi si șterge foarte ușor fișierele si folderele duplicate din PC.Nu am folosit acest program mai mult de 5-6 zile, pana când am apucat umpic de timp de a scrie si despre el.Easy Duplicate Finder 4